Privatlivspolitik til beskyttelse af personlige oplysninger hos Intras

Indførelsen

Denne fortrolighedspolitik regulerer brugen www.intras.dk, der ejes og drives af Intras ApS, Nupark 51, 7500 Holstebro, CVR nr. 37308838

Intras ApS

Intras ApS er den dataansvarlige og i overensstemmelse med den lovgivning om personoplysninger, der gælder i Danmark, er ansvarlig for alle personoplysninger, du indsender.

Beskyttelse af personlige oplysninger og fortrolighed

Vi respekterer fortroligheden af personoplysninger, så det er vigtigt for os, at jeres data behandles sikkert og korrekt, selv grundlæggende data som jeres navn og jeres e-mail.

Brug et øjeblik på at læse om de data, vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan du kan administrere og slette dem, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Vilkårene i denne politik kan opdateres fra tid til anden.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver form for information, der kan henføres til fysiske personer. Intras ApS indsamler nogle grundlæggende personoplysninger, så du kan bruge appen.

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvorfor?

Når du opretter en konto, skal du indsende navn og e-mail.
Intras ApS vil bruge disse oplysninger til at oprette din bruger og yde support. Du kan også tillade at vi bruger din mail til markedsføring eller fx. For at fortælle dig om de seneste opdateringer på Intras.

Retsgrundlag

Når du opretter en konto hos Intras, indsender du navn, e-mail, virksomhedsnavn og telefonnummer. Ved at gøre dette accepterer du, at Intras ApS gemmer disse som beskrevet i denne politik.

Du kan til enhver tid trække jeres samtykke tilbage som beskrevet i afsnittet "Jeres rettigheder". Du skal blot sende os en e-mail på kontakt@intras.dk

Efter tilbagetrækning af samtykke er det muligvis ikke muligt at fortsætte med at bruge Intras Intranet. 

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Vi gemmer jeres kontooplysninger så længe din konto er åben. 
Vi gemmer kontaktoplysninger med det formål at sende nyhedsbreve og opdateringer om vores produkter, indtil du afmelder jer.

Som bruger har du altid ret til at få slettet jeres data. Send blot en mail til kontakt@intras.dk. Når vi modtager en anmodning om sletning, slettes data inden for maksimalt 32 dage, og du modtager bekræftelse på sletningen.

Læs mere om jeres rettigheder som registreret samt jeres muligheder for at slette jeres personoplysninger i afsnittet nedenfor.

Beskyttelse af personoplysninger

Jeres personlige data er beskyttet under overførsel ved hjælp af krypteret forbindelse. På denne måde er jeres data sikret mod uautoriseret adgang.

Når jeres data er gemt, er de også beskyttet med kryptering på servere, der håndteres af Intras ApS. Serverne er også krypterede og under bevogtning. Serverne er fysisk placeret i Frankfurt.

Sikkerhed

Intras Intranet er bygget med sikkerhedsfunktioner for at begrænse kontoadgang til kun kontohaveren. Beskyt jeres adgangskode og de enheder, du bruger til Intras for at forhindre uautoriserede personer i at få adgang til jeres konto.

Jeres rettigheder som Intras bruger

  • Som registreret har du ret til at få jeres personoplysninger slettet. I nogle tilfælde forbeholder vi os dog ret til enten at begrænse eller afvise en sletning, hvis de pågældende personoplysninger er nødvendige for, at vi kan overholde gældende lovgivning eller regulering eller forsvare et retskrav.
  • Som registreret har du ret til at blive informeret om, hvilke personoplysninger vi behandler om jer. Du kan til enhver tid anmode om et dataudtræk af alle de data, vi opbevarer vedrørende jeres person. Jeres personoplysninger vil blive leveret hurtigst muligt – dog altid inden for 4 uger.
  • Som registreret har du ret til at overføre jeres data til en anden dataansvarlig. Jeres data vil blive leveret til jer elektronisk, så du er i stand til at overføre dataene til en anden dataansvarlig / tjenesteudbyder.
  • Som registreret har du ret til at rette eventuelle unøjagtige data, vi måtte behandle om jer.
  • Som registreret har du ret til at trække samtykket tilbage, hvis du ønsker at stoppe eller begrænse vores behandling af jeres personoplysninger.

For forespørgsler om jeres personlige data, send en mail til kontakt@intras.dk

Anmeldelse af brud på beskyttelsen af jeres personoplysninger

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der kan kompromittere jeres personlige data, underretter vi jer via e-mail inden for 72 timer. E-mailen vil indeholde oplysninger om omfanget af sikkerhedsbruddet, hvilke specifikke data der er berørt, og hvilke handlinger og planer der er iværksat for at begrænse eventuel skade eller misbrug af jeres personlige data.

Klage

Hvis du ønsker at klage over behandlingen og/eller brugen af jeres personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte myndighederne. I Danmark er det relevante statslige organ Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Kbh K, tlf. +45 33 19 32 00. Se mere på www.datatilsynet.dk. 

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os ret til at ændre eller opdatere vores privatlivspolitik. Datoen for vores seneste opdatering vil altid blive vist.

Denne fortrolighedspolitik blev sidst opdateret den: 03.10.2022

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os på:
Intras ApS
Nupark 51
7500 Holstebro
kontakt@intras.dk